Wanneer er onverhoopt iets is voorgevallen, kan het zo zijn dat u met spoed naar Turkije moet afreizen. Wij kunnen ons dan zo voorstellen dat u zich afvraagt of er dan ook een spoedprocedure bestaat voor het aanvragen van een e-visum voor Turkije.

Spoed procedure

Wij bieden een spoed procedure in de vorm van de aanvraag met voorrang te verwerken. Nadat wij deze verwerkt hebben, zijn wij afhankelijk van de beoordeling van de Turkse overheid. In de meeste gevallen ontvangt u na het indienen van uw aanvraag binnen enkele uren uw reistoestemming via de e-mail of per post tegen een kleine meerprijs. Wij kunnen helaas niet garanderen of de reistoestemming op tijd goedgekeurd zal worden door de Turkse overheid. Maar wij hebben er dan in ieder geval alles aan gedaan om uw aanvraag zo spoedig mogelijk te behandelen.
Spoed aanvraag

Hoe geeft u dit aan ons door?

U kunt ons op verschillende manieren kenbaar maken dat u gebruik wilt maken van onze spoed procedure namelijk; telefonisch, per e-mail of via de chat. De snelste weg blijft voor ons toch wel telefonisch. Wij noteren dan uw naam en zorgen er voor dat wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen, wij deze meteen verwerken. Uiteraard controleren wij uw aanvraag eerst, mochten we nog onduidelijkheden tegenkomen kunnen wij dit meteen met u bespreken zodat er niet nog meer tijd verloren gaat. U zou het ook door kunnen geven via onze chat, wanneer wij online zijn. Deze beantwoorden wij namelijk meteen. E-mail beantwoorden wij altijd zo snel mogelijk, maar hier kan een kleine vertraging tussen zitten.

Weet u ver van te voren wanneer u vertrekt, dan adviseren wij u om op tijd uw e-visum aan te vragen. Dit voorkomt veel stress en spanning vlak voor uw vertrek.  Klik hier om meteen met het invullen van een aanvraag te starten.