Wanneer u naar Turkije wilt reizen, bent u tegenwoordig een e-visum Turkije nodig. Deze is heel makkelijk aan te vragen op ons formulier e-visum Turkije. Dit gaat dan ook allemaal digitaal.

visum-turkije-pdf-foxit-reader

Wat bent u nodig?

Voordat u het formulier gaat invullen raden wij u aan om van te voren alle benodigde informatie te verzamelen. Wij zijn uw paspoortgegevens nodig, houd deze dus bij de hand. Het is van groot belang dat u uw paspoortgegevens exact zo overneemt. Het paspoort dient nog minimaal 180 dagen geldig te zijn op de datum van aankomst in Turkije. Ook vragen wij om uw adresgegevens en dient u aan het einde te kunnen betalen met een creditcard of bankpas. Zorg er voor dat u alles goed controleert voordat u gaat betalen.

Groepsaanvraag

Het is mogelijk om via onze website een groepsaanvraag in te dienen van meerdere personen. Wanneer u al uw eigen gegevens heeft ingevuld op het aanvraagformulier, en bij de betaling bent aangekomen, kunt u op de knop “reiziger toevoegen” drukken voor het aanmaken van een groepsaanvraag. U betaald dan achteraf voor alle personen tegelijk.

Informatie bij elke stap

Bij elke stap wordt er informatie gegeven wat u precies dient in te vullen. Weet u niet precies wat er bedoeld wordt met een bepaalde vraag? Klik dan even op de ‘i’ voor meer informatie.

Na de betaling

Zodra de betaling goedgekeurd is, komt uw aanvraag bij ons binnen. Wij verwerken deze zo snel mogelijk. Eerst controleren wij handmatig op eventuele fouten. Ook hebben wij ingebouwde controles op ons aanvraagformulier zodat de meest gemaakte fouten al voorkomen kunnen worden. Komen we een fout tegen, nemen we contact op met de klant. Zodra wij een status hebben ontvangen sturen wij u het e-visum standaard per e-mail toe, en tegen een kleine meerprijs, ook per post.