Op onze homepage wordt er gevraagd naar uw aankomstdatum en het doel van uw reis. Zodra u dit heeft ingevuld drukt u op ‘volgende stap.’ Zo komt u in ons aanvraagformulier terecht.

evisum aanvragen

Eerste stap in het aanvraagformulier

Allereerst, bij stap 1, vult u uw paspoortgegevens in. Zorg er dus voor dat u uw paspoort bij de hand heeft. Het is van groot belang dat u uw paspoortgegevens exact overneemt vanaf uw paspoort. Het documentnummer is overigens uw paspoortnummer. LET OP: de letter O komt niet voor in het Nederlands paspoortnummer, die is dus altijd het cijfer 0.

Voor elke vraag staat in het zwart de letter ‘i’ van informatie. Wanneer u hierop klikt krijgt u meer informatie over wat u bij een bepaalde vraag dient in te vullen.

Tweede stap in het aanvraagformulier

Bij stap 2 vult u uw contactgegevens in. Bij meerdere voornamen dient u deze allemaal te noteren. Let er op dat wanneer u een getrouwde vrouw bent, u alleen uw meisjesnaam invult en niet uw getrouwde naam. Het is belangrijk dat uw geboorteplaats klopt. Deze dient u dan ook exact zo over te nemen vanuit uw paspoort.

Controleren van gegevens

Als u alles heeft ingevuld krijgt u de mogelijkheid om uw gegevens te controleren middels de knop ‘bekijk of wijzig gegevens’. Wij willen u adviseren om dit ook te doen. Zo kunt u eventuele typefouten nog herstellen. Stel dat u er later alsnog achterkomt dat er ergens toch een foutje ingeslopen is, dan kunnen wij deze alleen nog voor u herstellen als uw aanvraag nog niet verwerkt is door ons. Nadat de aanvraag verwerkt is, en u ziet een fout, dient u een nieuwe aanvraag in te dienen en opnieuw te betalen. Uiteraard controleren wij elke aanvraag handmatig, echter wij kunnen helaas niet alles controleren omdat wij de paspoortgegevens bijvoorbeeld nergens mee kunnen verifiëren.

Per e-mail of per post

Wij kunnen uw e-visum eventueel ook per post naar u toesturen tegen een meerprijs van €3,- Wij sturen standaard elke aanvraag per e-mail naar onze klanten. Gezien wij onze klanten adviseren om het e-visum uit te printen en mee te nemen op reis, kan dit een uitkomst bieden wanneer mensen geen printer in het bezit hebben.

Verschillende betaalmogelijkheden

Nadat u akkoord bent gegaan met onze voorwaarden drukt u op ‘naar betalen’. Hierna wordt u automatisch doorgestuurd naar de betaalpagina. Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden zoals: iDEAL, Bancontact/Mister Cash, Visacard, Mastercard of eMaestro.

Bevestiging

Zodra de betaling is afgerond ontvangen wij uw aanvraag. U ontvangt ter bevestiging een e-mail van ons met hierin het referentienummer. Wanneer u vragen heeft over uw aanvraag, houd dan dit nummer bij de hand. Als wij vragen hebben over uw aanvraag zullen wij contact met u opnemen via e-mail. Zorg er dan ook voor dat uw e-mailadres klopt. In de meeste gevallen ontvangt u binnen enkele uren uw e-visum via de e-mail van ons.