Of u nu een weekend naar Turkije gaat voor een korte citytrip, een korte vakantie in het zonnige land organiseert of met Corendon gaat rondreizen door Turkije: u heeft altijd een visum Turkije Corendon nodig. Heeft u geen visum, dan komt u het land niet binnen en moet u uw visum op het vliegveld aanvragen. Dit is niet alleen tijdrovend, maar bovendien een vervelend begin van uw welverdiende vakantie.

Een vakantie boeken: zit er een visum Turkije Corendon bij?

Corendon is een aanbieder van verschillende soorten vakanties, waaronder reizen naar Turkije. De aanbieder biedt complete vakanties aan, wat betekent dat u bij Corendon de vliegtickets, de transfer van het vliegveld naar de accommodatie en het verblijf in de accommodatie boekt. Omdat Corendon complete vakanties aanbiedt, denken veel mensen dat deze reisorganisatie ook het visum Turkije Corendon voor u aanvraagt. Dit klinkt misschien logisch, maar als reiziger bent u zelf verantwoordelijk om uw visum voor Turkije aan te vragen.

Op vakantie naar Turkije? Vergeet uw visum Turkije Corendon niet

Corendon vraagt uw visum voor Turkije niet automatisch aan als u een vakantie boekt, maar u kunt dit visum wel via de reisorganisatie aanvragen. Zo heeft Corendon een speciale website ontwikkeld voor het eenvoudig en snel online aanvragen van een officieel visum, dat u vervolgens kunt gebruiken om het land binnen te komen. De reisorganisatie vraagt uw visum niet voor u aan, maar kan het visum wel aan u verstrekken als u de speciale website van de reisorganisatie gebruikt om uw visum Turkije Corendon aan te vragen.

Heeft u een vakantie naar Turkije geboekt bij Corendon? Regel uw reis dan alvast van A tot Z door een visum voor Turkije aan te vragen. Heeft u dit gedaan, dan kunt u uw visa bij uw vliegtickets bewaren om ervoor te zorgen dat u geen enkel belangrijk document vergeet als u naar Turkije gaat voor een welverdiende vakantie.