Gaat u naar Turkije voor een vakantie of een zakenreis, dan heeft u altijd een visum nodig om het land binnen te komen. De kosten voor het aanvragen van een visum met een geldigheid van 90 dagen (aaneengesloten verblijf in Turkije), zijn 25,- euro. U kunt deze kosten betalen door gebruik te maken van iDeal, maar ook door gebruik te maken van de betaalmogelijkheid MrCash of andere betaalmogelijkheden.

 

iDeal is een veilige betaalmethode die veel gebruikt wordt in ons land om online aankopen te doen. Gaat u uw visum voor Turkije online bestellen, dan kunt u ook gebruik maken van deze veilige betaalmethode om de kosten van 25,- euro te betalen en uw visum Turkije direct in uw mailbox te ontvangen. Bij het verrichten van een betaling met iDeal hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken dat uw betaalgegevens onderschept worden, want deze betaalmethode is altijd honderd procent veilig.

Visum Turkije iDeal betalen: zo werkt het

Het aanvragen van een visum Turkije iDeal is erg eenvoudig. Om een visum Turkije iDeal aan te vragen, volgt u namelijk enkel onderstaande stappen:

  1. Ga naar deze website.
  2. Vul al uw gegevens (naar waarheid!) in. Controleer de gegevens in het aanvraagformulier voor de zekerheid, zodat u zeker weet dat u uw visum op de juiste gegevens zet.
  3. Kies bij de betaalmogelijkheden voor de betaalmogelijkheid iDeal.
  4. Neem uw bankpas en volg de instructies op het scherm om uw iDeal betaling te verrichten. Hoe het betalen van een visum Turkije iDeal precies werkt, is afhankelijk van uw bank.

Heeft u alle instructies gevolgd, dan is uw visum voor Turkije betaald en krijgt u het document meteen in uw mailbox. Heeft u niets ontvangen? Controleer dan uw mailbox met spam, want hier kan de e-mail ook automatisch in terecht komen.