Om een visum te ontvangen om Turkije binnen te komen, moet u altijd geld betalen. Hoeveel een visum voor Turkije precies kost en hoe u deze visum Turkije kosten moet betalen, leest u op deze pagina.

De visum Turkije kosten: dit moet u betalen voor een visum

Voor een visum voor Turkije betaalt u altijd 25,- euro per persoon. Voor deze prijs krijgt u een officieel en uiteraard erkend visum, waar u 90 dagen aaneengesloten mee in Turkije kunt verblijven. Vraagt u meerdere visa tegelijkertijd aan, dan blijft u altijd 25,- euro per visum betalen. U krijgt dus geen korting als u meerdere visa aanvraagt, maar betaalt altijd een vaste prijs.

Visa voor kinderen zijn even door als visa voor volwassenen. Of u nu een visum moet aanvragen voor een kind of een visum nodig heeft voor iemand van 18 jaar of ouder: u betaalt altijd dezelfde kosten voor uw visum voor Turkije. Gaat u met uw gezin op vakantie naar Turkije, dan betaalt ieder gezinslid dezelfde kosten voor het visum om het land binnen te komen.

Het betalen van de visum Turkije kosten

Er zijn diverse manieren om de kosten voor uw visum voor Turkije te betalen. Zo kunt u uw visum betalen door gebruik te maken van de veilige betaalmogelijkheid iDeal, maar kunt u de kosten ook betalen door gebruik te maken van Mr. Cash. Nederlandse toeristen gebruiken vaak iDeal om hun visum te betalen, terwijl de Belgen vaker kiezen voor de betaalmogelijkheid Mr. Cash. Het maakt niet uit welke betaalmogelijkheid u kiest, want beide betaalmogelijkheden leveren u hetzelfde visum voor Turkije op en zijn bovendien helemaal veilig en betrouwbaar.

Voor beide betaalmogelijkheden hoeft u geen extra kosten te betalen, wat betekent dat de visum Turkije kosten altijd gelijk blijven aan 25,- euro.